Diskusné fórum

Can you help me translate

Dátum: 03.12.2019 | Vložil: rardZen

i am from Italy hello. Can you help me translate? /rardor

hi guys i am new on web

Dátum: 28.10.2019 | Vložil: rardZen

hi :) bross :)

Alexander malý

Dátum: 17.09.2019 | Vložil: Radka

Dobrý deň, už 2 a pol roka máme alexandra malého.Venujeme sa mu od začiatku.Aj po takom dlhom čase útočí na ruku a hruzie do nej. Už nevieme ako naňho a prečo je stále útočný aj po dlhom čase.Prosíme vás o radu.

Готовые фирмы ооо

Dátum: 20.08.2019 | Vložil: Timothymoilm

Прикольный статус: Очередь - это место, где люди боятся друг друга потерять.

Раскрутка сайта. Делаю как для себя!

Dátum: 26.01.2019 | Vložil: SEOTOPki

Здравствуйте! Меня зовут Вадим. Мне понравился ваш сайт, только вот его посещаемость не очень. Не так ли?

Хочу помочь вам с этим. Сделаю продвижение сайта в Яндексе и Google по ключевым запросам методом наращивания ссылок из многих источников (форумов, профилей, статей, комментариев и т.д). Стоимость моей услуги 9800 руб., что вполне адекватная и составляет в два-три раза меньше ценника в так называемых "сео-фирмах".

От вас потребуется лишь ссылка на ваш сайт и ключевые слова, по которым нужно продвигать. Если их нет, то можем взять из счетчика ЯндексМетрики. Ну и какой-нибудь более оперативный способ общения (скайп, ICQ, вайбер). Если вы желаете поднять позиции и трафик своего сайта, то пожалуйста, напишите мне письмо с темой "Продвижение сайта 2019" на E-mail: proxrum#@#mail.ru (2 знака # уберите).

С Уважением, Вадим.

Supanie spodnej casti zobaku

Dátum: 29.03.2015 | Vložil: Martin

Dobry den,mam 3 mesacneho alexandra velkeho a na spodnej casti zobaku som si vsimol,ako keby sa mu supe zobak,vedeli by ste mi s tym nejako poradit?dakujem pekne

žakovia

Dátum: 12.02.2015 | Vložil: staja1

Dobrý večer, potrebovala by som poradiť od skúsenejších. Máme 4r.samčeka v byte. Nakoľko nám pribudne dieťa do domácnosti, rozhodli sme sa pre samčeka kúpiť samičku. Kúpili sme 2-ročnú. Obaja boli ručne dokrmovaní, keď boli malí. Sú to vyše 2 mesiace, čo máme samičku, zvykla si na bývanie u nás, aj na mňa si zvykla, ale nezvykla si na samčeka. Útočí na neho (robí nálety), mám pocit, že si vyhradzuje priestor, aby som sa venovala iba jej. Snažím sa správať rovnako k obidvom, ale pravdepodobne robím niekde chybu. Ešte doplním. Mám ich v samostatných klietkach, v jednej miestnosti. Samček si vytrhal letky, len čo sme samičku doniesli domov. Potrebujem poradiť, ako ich správne naviesť na to, aby sa znášali a mohli byť v jednej klietke. Samček sa chová, že by aj samičku prijal (je krotkejší). Vopred ďakujem za užitočné rady.

Kakariky 2 páre

Dátum: 26.06.2014 | Vložil: Pedro

Dobrý deň,

Ja by som sa chcel spýtať na to prosím, že mám známeho ktorí dal do jednej volieri 2 páre kakarikov, môžu aj tak bez problémov vyviesť mladé ?
Ďakujem za odpoveď.

Shanaya

Dátum: 05.02.2014 | Vložil: Kakarik

Prosím o poradenie. Mám kakarika červenoceleho a začalo mu velmi rychlo vypadat perie. Daval som mu mrkvu prirodne vitaminy a nic. Uz ma cele brusko hole a neviem co mám spravit. Prosim odpiste mi. Dakujem.

Re:Shanaya

Dátum: 08.02.2014 | Vložil: Admin

Býva u kakarikov časté ako sprievodný príznak ochorenia vápenky alebo ako príznaknapadnutia inými kožnými cudzopasníky. Môže však ísť aj o postihnutie kože a peri plesňami.

Liečba by sa mala začať až po vyšetrení veterinárom.

Prostriedky používané na perie by pokiaľ možno nemali byť mastné, pretože väčšina kakarikov zamastené perie vytrháva.
Ja proti škodcom v perí hociakeho papagája alebo holuba používam BIOCID pôsobí na vši,kliešte ,vtáčie roztoče..Používam ho podla dávkovania na obale.Dá sa kúpiť v lekárni.


Treba si prečítať náš Atlas, v ktorom sú tieto choroby napísané a zbytočne nespamovať.

<< 41 | 42 | 43 | 44 | 45 >>

Pridať nový príspevok