Diskusné fórum

Готовые фирмы ооо

Dátum: 20.08.2019 | Vložil: Timothymoilm

Прикольный статус: Очередь - это место, где люди боятся друг друга потерять.

Раскрутка сайта. Делаю как для себя!

Dátum: 26.01.2019 | Vložil: SEOTOPki

Здравствуйте! Меня зовут Вадим. Мне понравился ваш сайт, только вот его посещаемость не очень. Не так ли?

Хочу помочь вам с этим. Сделаю продвижение сайта в Яндексе и Google по ключевым запросам методом наращивания ссылок из многих источников (форумов, профилей, статей, комментариев и т.д). Стоимость моей услуги 9800 руб., что вполне адекватная и составляет в два-три раза меньше ценника в так называемых "сео-фирмах".

От вас потребуется лишь ссылка на ваш сайт и ключевые слова, по которым нужно продвигать. Если их нет, то можем взять из счетчика ЯндексМетрики. Ну и какой-нибудь более оперативный способ общения (скайп, ICQ, вайбер). Если вы желаете поднять позиции и трафик своего сайта, то пожалуйста, напишите мне письмо с темой "Продвижение сайта 2019" на E-mail: proxrum#@#mail.ru (2 знака # уберите).

С Уважением, Вадим.

Supanie spodnej casti zobaku

Dátum: 29.03.2015 | Vložil: Martin

Dobry den,mam 3 mesacneho alexandra velkeho a na spodnej casti zobaku som si vsimol,ako keby sa mu supe zobak,vedeli by ste mi s tym nejako poradit?dakujem pekne

žakovia

Dátum: 12.02.2015 | Vložil: staja1

Dobrý večer, potrebovala by som poradiť od skúsenejších. Máme 4r.samčeka v byte. Nakoľko nám pribudne dieťa do domácnosti, rozhodli sme sa pre samčeka kúpiť samičku. Kúpili sme 2-ročnú. Obaja boli ručne dokrmovaní, keď boli malí. Sú to vyše 2 mesiace, čo máme samičku, zvykla si na bývanie u nás, aj na mňa si zvykla, ale nezvykla si na samčeka. Útočí na neho (robí nálety), mám pocit, že si vyhradzuje priestor, aby som sa venovala iba jej. Snažím sa správať rovnako k obidvom, ale pravdepodobne robím niekde chybu. Ešte doplním. Mám ich v samostatných klietkach, v jednej miestnosti. Samček si vytrhal letky, len čo sme samičku doniesli domov. Potrebujem poradiť, ako ich správne naviesť na to, aby sa znášali a mohli byť v jednej klietke. Samček sa chová, že by aj samičku prijal (je krotkejší). Vopred ďakujem za užitočné rady.

Kakariky 2 páre

Dátum: 26.06.2014 | Vložil: Pedro

Dobrý deň,

Ja by som sa chcel spýtať na to prosím, že mám známeho ktorí dal do jednej volieri 2 páre kakarikov, môžu aj tak bez problémov vyviesť mladé ?
Ďakujem za odpoveď.

Shanaya

Dátum: 05.02.2014 | Vložil: Kakarik

Prosím o poradenie. Mám kakarika červenoceleho a začalo mu velmi rychlo vypadat perie. Daval som mu mrkvu prirodne vitaminy a nic. Uz ma cele brusko hole a neviem co mám spravit. Prosim odpiste mi. Dakujem.

Re:Shanaya

Dátum: 08.02.2014 | Vložil: Admin

Býva u kakarikov časté ako sprievodný príznak ochorenia vápenky alebo ako príznaknapadnutia inými kožnými cudzopasníky. Môže však ísť aj o postihnutie kože a peri plesňami.

Liečba by sa mala začať až po vyšetrení veterinárom.

Prostriedky používané na perie by pokiaľ možno nemali byť mastné, pretože väčšina kakarikov zamastené perie vytrháva.
Ja proti škodcom v perí hociakeho papagája alebo holuba používam BIOCID pôsobí na vši,kliešte ,vtáčie roztoče..Používam ho podla dávkovania na obale.Dá sa kúpiť v lekárni.


Treba si prečítať náš Atlas, v ktorom sú tieto choroby napísané a zbytočne nespamovať.

Agresivný amazoňan

Dátum: 18.01.2014 | Vložil: anna123

dobrý. Mám veľký problém. Mám 10ročného amazoňana modročelého. Mám ho od jeho 3rokov. Zvykol si na mňa
a bol to môj miláčik. Sedávam mi na pleci, nechal sa ískať, dokonca pílovať nechty. Ostatných toleroval, ale keď k nám
došli deti, išiel rozbiť klietku, neznášal ich. Viem, že aj mojou chybou sa stalo, že mi pribudlo práce, menej som ho brala z klietky a poslednou dobou sa nemôžem k nemu priblížiť, bez toho aby zaútočil. Skáče cez klietku, ale keď je kľudný a chcem ho zobrať a vypustím, vyštartuje ako orol, minule mi skutočne skoro vytrhol kus líca a hojilo sa to vyše 2 týždňov. Ono sa povie, nebáť sa ho, ale útočí stále a neviem, ako si ho môžem znovu získať, či to vôbec ešte ide. Dokonca dcéra, ktorú nemal rád, aj keď je napaprčený, môže mu dať žranie bez toho, aby jej ublížil, u mňa je to už úplne ináč...je to zvláštne, že ľudí, ktorých nemal rád nepoďobe a mne ubližuje už vždy. Trvá to už pár pekných mesiacoch. Poradí mi niekto skúsený? Ďakujem

agapornis

Dátum: 21.12.2013 | Vložil: Angelika

Ahojte chcela by som sa spytat: Moze papagaj agapornis fisheri konzumovat ovocie liči ???

Re:agapornis

Dátum: 07.01.2014 | Vložil: peter

No ja newiem nikdy som im to nedával. Radšej by som zostal pri takom klasickom ovoci ktore je uz osvečene,ale nemyslim si že by im to malo uškodiť, pokiat to vôbec budu jesť.

<< 41 | 42 | 43 | 44 | 45 >>

Pridať nový príspevok